Revizija povećala gubitak NFD-a

Bez autora
Apr 29 2010

NFD Holding je prema revidiranim podacima zabilježio 5 milijuna eura više otpisa no što je navedeno u nerevidiranim podacima. Gubitak NFD-a se tako popeo s 25 na 30,6 milijuna eura. Razlika je nastala zbog potpunog otpisa potraživanja spram Maksima Holdinga. Uprava pod vodstvom Stane Valanta ustvrdila je da je zaduženost ’’i dalje previsoka s vidika normalnog servisiranja troškova kamata i u odnosu na unosnost dividenda kćerinskih društava’’. Podsjetimo, prema nerevidiranim je podacima bilančna svota NFD-a krajem 2009. iznosila 169 milijuna eura, čime je u odnosu na prethodnu godinu bila niža za 26 posto.

Revizija povećala gubitak NFD-aNFD Holding je prema revidiranim podacima zabilježio 5 milijuna eura više otpisa no što je navedeno u nerevidiranim podacima.

Gubitak NFD-a se tako popeo s 25 na 30,6 milijuna eura. Razlika je nastala zbog potpunog otpisa potraživanja spram Maksima Holdinga.

Uprava pod vodstvom Stane Valanta ustvrdila je da je zaduženost ’’i dalje previsoka s vidika normalnog servisiranja troškova kamata i u odnosu na unosnost dividenda kćerinskih društava’’. Podsjetimo, prema nerevidiranim je podacima bilančna svota NFD-a krajem 2009. iznosila 169 milijuna eura, čime je u odnosu na prethodnu godinu bila niža za 26 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik